Temmuz'da 8 bin lira maaş, 10 bin lira da bayram harçlığı veriliyor! İşte KMC Group iş başvurusu

KMC Group adlı firma son günlerde revaçta olan ve sık sık konuşulan Temmuz ara zammını beklemeden çalışanlarının maaşlarına %30 zamla birlikte en düşük maaş 8 bin lira civarında olurken, Kurban Bayramı öncesinde de yaptığı 10 bin lira bayram harçlığı ile sosyal medyada gündem oldu. İşte, KMC Group iş başvuru formu…

Kayseri merkezli olan ve Türkiye’nin birçok ilinde iş yapan KMC Group adlı firma çalışanlarına Kurban Bayramı öncesinde büyük bir jest yaptı. Temmuz ara zammının gündemde olduğu şu günlerde çalışanlarının maaşlarına %33 zam yapan KMC Group adlı firma bununla da kalmadı.

Kurban Bayramı öncesinde çalışanlarına 10 bin lira bayram harçlığı veren firma, sosyal medyada gündem oldu.

1987 senesinde Kayseri’de Ziya Eren tarafından kurulan metal şirketi KMC, bugünlerde KMC GROUP çatısı altında ağırlıklı çelik endüstrisinde olmak üzere 9 farklı şirketi ile faaliyetlerine devam etmektedir. Adını ilk kez kurulan şirketten alan KMC GROUP, başta çelik endüstrisi olmak üzere, inşaat, gayrimenkul ve spor alanında faaliyet gösteren şirketlerinde 700’den fazla kişiye istihdam sağlamaktadır.

Türkiye’de demir çeliğin olduğu her bölgede, 200.000 metrekare açık, 100.000 metrekare kapalı alanları ile bulunduğu coğrafyaların ekonomik ve sosyal olarak gelişimine liderlik eden KMC Group, 5 kıtada 70’ ten fazla ülkeye yaptığı ihracat ile tıpkı yurt içinde olduğu gibi çok çeşitli ülke pazarlarındaki ihtiyaçlara göre tasarlanan ürün çeşitliliği ve koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayan stratejileri pazar payını her yıl katlayarak yükselten unsurlar arasında yer almaktadır.

Gücünü sahip olduğu kurumsal değerlerden alan ve Türkiye’nin başarılı ve önemli bir grubu olan KMC GROUP’un uzun süreli işbirlikleri, sağlam finansal yapısı ile ülke ekonomisi için yarattığı katma değer her geçen gün arttırmaktadır.

KMC GROUP kendisini var eden çalışanına, paydaşlarına ve ülkesine karşı daima duyarlı olmuş ve gelişimine fayda sağlayacak eğitim, sağlık ve bilim konularında önemli projeler ile fayda sağlamayı prensip edinmektedir.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KMC GROUP (@kmc_metal)'in paylaştığı bir gönderi

Maaşlara %33 Zam

Şirket bünyesinde asgari ücretli çalışan sayısı oldukça az bulunan KMC Group, Temmuz ayını beklemeden çalışanlarının maaşlarına %33’lük bir zam yaptı. Yapılan bu zamla birlikte en düşük maaş 8 bin lira olurken asgari ücrete gelmesi beklenen ek zamma göre de bir düzenlemenin daha yapılabileceği kaydedildi.

10 Bin TL Kurban Bayramı Harçlığı

Şirket ayrıca çalışanlarına Kurban Bayramı öncesinde büyük bir jest daha yaptı. Şirketin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımında 700’den fazla çalışanı için 10 bin lira bayram harçlığı verildiğini duyurdu.

KMC Group İş İlanı Başvuru Formu

Bu açıklamaların hemen sonrasında birçok kişi, KMC Group’a nasıl iş başvurusu yapılacağını öğrenmek için araştırmalarına başladı. KMC Group kariyer sayfası üzerinden iş başvuruları kabul edilmektedir. Buradaki başvuru formunu doldurarak iş başvuru yapılabilmekte ve açık pozisyon olması durumunda da personel alımı için görüşme talep edilmektedir.

Temmuz'da 8 bin lira maaş, 10 bin lira da bayram harçlığı veriliyor! İşte KMC Group iş başvurusu ile ilgili etiketler maaş KMC Group bayram harçlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.