Temmuz ayından sonra Bitcoin tepetaklak oldu! İşte zirveye fırlayan Metaverse ve Meme Coin'ler

Kripto paralar düşüş göstermeye devam ederken Meme ve Metaverse Coin’lerden bazıları tırmanışa geçerek fırladı. Toplamda piyasa değeri 1.4 trilyon dolara kadar düşen Kripto paralardan Bitcoin 30 bin dolar civarında kalarak şaşırttı. İşte,

Özellikle son 24 saat içerisinde Kripto para piyasasında baskılar devam ederken geçtiğimiz Temmuz ayından bu yana Bitcoin ilk defa 30 bin doların altına kadar düştü. Altcoin’lerde bundan nasibini alırken en çok değeri Terra kaybetti. Son gelişmeler sonrasında sadece LUNA %45 kadar geriledi. Yinede tüm gelişmelere rağmen bazı Metaverse, Meme ve web3 Coin’lerde yükselişler gözlemlendi.

İlk olarak %12’lik artışla VFOX (VFOX) dikkat çekerken %12.1 ile GameX (GMX) ve %8.2 ile Atari (ATRI) ile %3.3 ile Arcona (ARCONA) yükseliş gösterdi.

Temmuz ayından sonra Bitcoin tepetaklak oldu! İşte zirveye fırlayan Metaverse ve Meme Coin'ler

Metaverse Coin’lerin hemen dışında Meme Coin’lerden %42.9 ile Jejudoge (JEJUDOGE) dikkat çeken Kripto paralardan birisi oldu. Hemen ardından %. ile YetiCoin (YETIC) geldi. Üçüncü sırada ise %15.4 ile Solabrador (SOLAB), son olarak da %5.6’lık bir yükseliş ile Hoge Finance (HOGE) gelmektedir.

Temmuz ayından sonra Bitcoin tepetaklak oldu! İşte zirveye fırlayan Metaverse ve Meme Coin'ler - Resim : 2

Son zamanlarda Web3 alanına bakıldığı zamanda iki Coin dikkat çekenler arasındadır. Bunların ilki, %17.89’luk bir yükseliş sergilemiş olan Big Data Protocol (BDP) oldu. Hemen ardından da %7.63 ile Deeper Network (DPR) gelmektedir.

Temmuz ayından sonra Bitcoin tepetaklak oldu! İşte zirveye fırlayan Metaverse ve Meme Coin'ler - Resim : 3

Temmuz ayından sonra Bitcoin tepetaklak oldu! İşte zirveye fırlayan Metaverse ve Meme Coin'ler ile ilgili etiketler Bitcoin meme coin meaverse coin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.