KYK bursları ne zaman yatacak?

Temmuz 2020 KYK burslarının ne zaman yatacağı öğrenciler tarafından araştırılıyor. Öğrenciler KYK burslarının ne zaman yatacağını E Devlet üzerinden öğrenebilecekler.

Kredi ve Yurt Kurumu (KYK) üzerinden 2020 Temmuz ayı burslarını alamayan öğrencilerin paralarının banka hesaplarına yatmadığını gördü. Temmuz 2020 KYK burslarının neden yatmadığını merak eden öğrenciler araştırmalarına başladı.

Üniversite öğrencileri tarafından yakından takip edilen Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredileri konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan bir son dakika açıklaması geldi. KYK burslarının neden yatmadığını merak eden öğrencilerde aramalarına başlarken paraların banka hesaplarına ne zaman yatacağını da sorgulamaya başladılar.
,
TEMMUZ 2020 KYK KREDİ BURSLARI NE ZAMAN YATACAK?

KYK kredi ve burslarının hesaplara yatırılacağı tarih öğrencilerin T.C. kimlik numaralarına göre belirlenmektedir. 11 haneli vatandaşlık numarasının bittiği rakama göre öğrencilerin ödemeleri hesaplara belirli tarihlerde yatacak.

KYK bursları ne zaman yatacak? ile ilgili etiketler KYK kredi burs
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.