Temizlik Hastası 3 Kadın Burcu!

Burçlar kuşağının en titiz burçları merak ediliyor. Astrolojiye inanan ve günlük burç yorumlarıyla hayatına başlayan milyonlarca insan 12 burç içinde temizlik hastası olan 3 kadın burcunu araştırmaya başladı. İşte Koç, Boğa, Terazi, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Yay, Oğlak, Başak, Kova ve Balık burçları arasında temizlik hastası olan burçlar hangileridir?

Hak verirsiniz ki astroloji ya da burçlar sadece kariyer, ilişki ve gelecek hakkında bilgi vermezler. Gündelik yaşamda davranışlarımızı da belirler. Temizlik eğilimlerimizi de burçların belirlediği bir gerçektir. Titiz, temizlikte aceleci olan ya da planlı temizlik yapan burçların hangileri olduğu da merak edilen bir diğer detaydır.

İşte Koç, Boğa, Terazi, İkizler, Yengeç, Aslan, Akrep, Yay, Oğlak, Başak, Kova ve Balık burçları arasında temizlik hastası burçlar hangileridir?

TEMİZLİK HASTASI 3 KADIN BURCU!

Burçlar kuşağında temizlik hastası 3 kadın burcunu sizler için araştırdık.

BAŞAK: Titizliği ve planlı çalışmasıyla burçlar kuşağının en temiz burcu şüphesiz Başak burcudur. İlişkilerinde ve kariyer planlamasında bu kadar disiplinli olan başak burcu kadını temizlikte de oldukça dikkatlidir. Temizlik onun için adeta bir eğlence haline gelmiştir. Bu yüzden haftalık planlı bir temizlik süreci başak burcu için vazgeçilmezdir. Bir Başak temizlik yapmayı her zaman çok sevmeyebilir ama temizlik yaparsa da en hızlı şekilde yapar. Temizlik konusunda kimseye güvenmez, kendi işini her zaman kendi yapar.

YENGEÇ: Temizliğe her zaman aynı yerden başlayan Yengeç burcu burçlar kuşağının temizlik hastası burçlarından biridir. Banyoyu temizlemek konusunda en hassas olan Yengeç burcu kadını kapsamlı bir temizlik planı yapmadan haftaya başlayamazlar.

YAY: Dağınıklığı asla sevmeyen Yay burcu kadını için toplu ve temiz yaşamak adeta nefestir. Özgürlüklerini hissedecekleri her yeri seven Yay burcu kadını aynı zamanda temizlik hastası bir burçtur. Kendilerine dair özel bir alan belirleme konusunda hassas olan Yay burcu yapılacaklar listesinde temizliği en başa yazarlar.

en titiz burç hangisidir?

En titiz burç başak burcudur. Disiplini ve planlı çalışmasıyla ün yapmış başak burcu her zaman temizliği kendisi yapar.

Temizlik Hastası 3 Kadın Burcu! ile ilgili etiketler burç temizlik hastası burçlar titiz burçlar burçlar kuşağı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.