Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi?

FOX TV ekranlarının sevilen temizlik yarışmasını ekranlarda her zamanki saatinde göremeyen vatandaşlar Temizlik Benim İşim neden yok, bitti mi sorularını sordu. Temizlik Benim İşim neden yok, bitti mi sorularına resmi açıklama geldi.

Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi’nin sunuculuğunu yaptığı, bir süredir FOX TV ekranlarında yer almakta olan bir yarışma programıdır. Temizlik Benim İşim programını ekranlarda göremeyen vatandaşlar Temizlik Benim İşim neden yok, bitti mi Sorularını araştırmaya başladı. Peki, Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi?

Temizlik Benim İşim neden yok?

Sevilen temizlik yarışmasında neler olduğu ortaya çıktı. Hafta içi her gün FOX TV’de yayınlanan Temizlik Benim İşim programı artık yayın akışında yer almayacak.

Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi?

FOX TV’nin kanalının resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre programın yeni bölümleri dijital kanal üzerinden yayına devam edeceği duyuruldu. Yani Temizlik Benim İşim adlı programın yeni bölümlerini Fox.com.tr internet sitesi üzerinden izlemeniz mümkün olabilecek.

Kadir Ezildi kimdir?

Kadir Ezildi 1995 yılında dünyaya gelmiştir. Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştır. Annesi Bayburt, baba tarafından ise Konyalı olan Kadir Ezildi, FOX ekranlarında yer alan Temizlik Benim İşim adlı programda sunucu olarak izleyici karşısına çıkmaktadır.

Kadir Ezildi İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Kadir Ezildi’nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başladığı bilinmektedir. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir Ezildi ayrıca katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaştı ve reklam filmlerinde yer almaya başladı.

Temizlik Benim İşim neden yok? Bitti mi? ile ilgili etiketler Temizlik Benim İşim Fox TV Kadir Ezildi neden yok bitti mi yeni bölüm ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.