Temizlik Benim İşim kim kazandı? 10 Ocak haftanın birincisi!

Temizlik Benim İşim adlı yarışma programı Kadir Ezildi'nin sunumu ile hafta içi her gün izleyici ile buluşuyor. Programda, 5 yarışmacı titizlikle, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizliyor. Birçok kişi haftanın finalinde kimin kazandığını merakla araştırıyor. Peki, Temizlik Benim İşim kim kazandı? 10 Ocak haftanın birincisi! Detaylar haberimizde...

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Temizlik Benim İşim izleyiciler tarafından rağbet görmeye devam ediyor. Kadir Ezildi eşliğinde yarışan yarışmacılar bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizliyor. Haftanın finalinde en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10.000 TL’nin sahibi oluyor. Vatandaşlar bu haftanın finalinde kimin kaç puan aldığını ve kimin kazandığını merak edip araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Peki, Temizlik Benim İşim kim kazandı? 10 Ocak haftanın birincisi! Detaylar haberimizde...

Temizlik Benim İşim kim kazandı? 10 Ocak haftanın birincisi!

TEMİZLİK BENİM İŞİM’DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Haftanın son gününde yarışan Asiye'ye verilen puanlar şu şekilde oldu;

Seval'in Sevtap'a puanı 2 oldu.

Nezaket'in Sevtap'a puanı 2 olarak yansıdı.

Fatma Sevtap'a 2 puan verdi.

Elif'in Sevtap'a puanı ise 2 oldu.

Kadir Ezildi, adaletsiz olduğunu düşündüğü için yarışmacıların verdiği tüm puanları iptal etti.

Haftanın birincisi, Kadir Ezildi’nin puanlarının ardından netlik kazandı. Buna göre;

Haftanın sonuncusu olan isim toplamda 6 puan alarak Fatma ve Seval oldu.

Haftanın üçüncüsü 7 puan alan Elif oldu.

8 puan alarak haftanın birincilerinden ilki Sevtap oldu. İkinci birinci ise Nezaket olarak açıklandı.

“En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışacak, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyecek. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi olacak. Haftanın finalinde en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10.000 TL’nin sahibi olacak.

Temizlik Benim İşim hafta içi her gün 14.00’te FOX'ta!

TEMİZLİK BENİM İŞİM SUNUCUSU KADİR EZİLDİ KİMDİR?

19 Mart 1995 tarihinde doğan Kadir Ezildi, annesiyle birlikte yaşıyor. Haftada 3 gün dip köşe ciddi bir temizlik yapan Kadir annesini bile bezdirmiş durumda. Aslen Konyalı olan Ezildi İstanbul'da ikamet ediyor.

Obsesif Kompülsif Bozukluk teşhisi bulunan Kadir pek misafir sevmiyor. Sadece evini değil yaşadığı apartmanın temizliğini de yapan Kadir Ezildi evdeki herkesi de bıktırmış. Özellikle Kadir’in annesi onun bu takıntısından bıkmış. Kadir’in annesi işten eve geldiğinde oturamadığını ve kendi evinde tedirgin olduğunu söylüyor.  

Çaya oldukça düşkün olan Kadir Ezildi yeni programıyla son zamanların yükselen ekran yıldızlarından biri olacak gibi görünüyor.

Temizlik Benim İşim kim kazandı? 10 Ocak haftanın birincisi! ile ilgili etiketler Fox TV canlı izle kim kazandı kim kazanacak fox tv canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.