Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kimdir? Instagram hesabı ne? Nereli?

Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kimdir? Fox TV ekranlarının yeni programı Temizlik Benim İşim, ilk bölümüyle izleyenlerden geçer not almayı başarıyor. Programın sunucusu olan Kadir Ezilidi ise, konuşma tarzı ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sevilen programın hayranları Kadir Ezildi'nin hayatını araştırmaya başladı. İşte Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kimdir? Instagram hesabı ne? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kimdir? Programın sunucusu olan Kadir Ezilidi ise, konuşma tarzı ve sempatik tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sevilen programın hayranları Kadir Ezildi'nin hayatını araştırmaya başladı. Fox TV ekranlarının yeni programı Temizlik Benim İşim, ilk bölümüyle izleyenlerden geçer not almayı başarıyor. İşte Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kimdir? Instagram hesabı ne? Nereli? Merak edilen detaylar haberimizde...

EN İYİ TEMİZLİĞİ YAPAN KAZANACAK!

Yarışmada, “En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışacak, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizleyecek.

Kıyasıya rekabetin yaşanacağı, eğlencenin hiç eksik olmayacağı yarışmada haftanın birincisi büyük ödülün sahibi olacak.

BÜYÜK ÖDÜL 10 BİN TL

Küçük bir toz zerresine bile tahammülü olmayan, temizliğiyle övünen titiz yarışmacılar bilmedikleri kirli bir eve gidecek, evi en iyi şekilde temizlemek için zamana karşı yarışacak.

Kendilerini hayal edemeyecekleri kadar kirli evlerde bulan yarışmacılar yer yer çok zorlanacak, yer yer çok eğlenecek.

Kadir Ezildi, günün yarışmacısına bir yandan destek olup yardım ederken, bir yandan da eleştirilerini sıralayacak. Günün yarışmacısı hem rakiplerinden hem de Kadir Ezildi’den en iyi puanı almak için canla başla temizlik yapacak.

KADİR EZİLDİ KİMDİR?

Kadir Ezildi 19 Mart 1995 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya geldi. 25 Yaşında olan Kadir Ezildi balık burcu olup, aynı zamanda takıntılı bir temizlik hastasıdır. TLC’de yayınlanan programla ünlenen Kadir Ezildi, Annesi ve Kardeşi Kerem Ezildi ile birlikte İstanbul Maltepe’de yaşamaktadır.

Haftanın finalinde ise en fazla puanı alan yarışmacı, büyük ödül 10.000 TL’nin sahibi olacak.

Temizlik Benim İşim Kadir Ezildi kimdir? Instagram hesabı ne? Nereli? ile ilgili etiketler Fox TV
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.