Temizlik Benim İşim 25 Aralık kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

Temizlik Benim İşim 25 Aralık kim elendi, haftanın birincisi kim oldu merak ediliyor. Haft içi hergün farklı bir yarışmacının yarışdığı Temizlik Benim İşim 25 Aralık Cuma günü 10 bin TL 'nin sahibi sizler için haberimizde yer alıyor.

Temizlik Benim İşim 25 Aralık kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışıyor, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizliyor. Temizlik Benim İşim'de haftanın birincisi 10 bin liralık ödülün de sahibi oluyor. Temizlik Benim İşim'de bu hafta da rekabet oldukça büyük. 25 Aralık Cuma Temizlik Benim İşim haftanın finalinde yaşananlar...

25 Aralık 2020 Temizlik Benim İşim Haftanın Birincisi Kim Oldu?

 Temizlik Benim İşim'de yine kıyasıya rekabetin yaşandığı bir hafta geride kaldı. Temizlik Benim İşim'in birincisi yarışmacıların birbirlerine verdiği puanlar ve Kadir Ezildi'nin yarışmacılara verdiği puanlarla belli oluyor.

25 Aralık Temizlik Benim İşim yarışmasında Ayşe ve Şerife Hanım 8 puan alarak birinci oldular. 10 bin liralık ödülü kazandılar.

Temizlik Benim İşim 25 Aralık kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu?

Temizlik Benim İşim 25 Aralık günü kim elendi?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Temizlik Benim İşim yarışmasında bu hafta yarışmaya … veda etti.

 

 

Temizlik Benim İşim 25 Aralık kim elendi? Haftanın birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler Temizlik Benim İşim 25 Aralık 2020 Cuma kim elendi 10 bin TL kimin oldu birincisi kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.