Temizlik Benim İşim 16 Ekim kim kazandı?

Temizlik Benim İşim 16 Ekim kim kazandı? Temizlik Benim İşim 16 Ekim Cuma haftanın finalinde birincinin kim olacağı merak ediliyor. Peki, Temizlik Benim İşim 16 Ekim kim birinci oldu? İşte detaylar…

Temizlik Benim İşim yarışmasında 16 Ekim Cuma haftanın finalini kazanan yarışmacı merak ediliyor. “En iyi temizliği ben yaparım” diyen 5 titiz, temizlik takıntısıyla nam salan, sosyal medyada herkesin sevgilisi olan Kadir Ezildi eşliğinde yarışıyor, bir hafta boyunca kirli ve dağınık 5 evi temizliyor. Temizlik Benim İşim'de haftanın birincisi 10 bin liralık ödülün de sahibi oluyor.

TEMİZLİK BENİM İŞİM 16 EKİM KİM KAZANDI?

Temizlik Benim İşim'de yine kıyasıya rekabetin yaşandığı bir hafta geride kaldı. Temizlik Benim İşim'in birincisi yarışmacıların birbirlerine verdiği puanlar ve Kadir Ezildi'nin yarışmacılara verdiği puanlarla belli oldu.

16 Ekim Temizlik Benim İşim yarışmasında haftanın biricincisi açıklanır açıklanmaz haberimizde...

Temizlik Benim İşim 16 Ekim kim kazandı? ile ilgili etiketler Temizlik Benim İşim Temizlik Benim İşim 16 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.