TEM'i kilitleyen kaza! İşçileri taşıyan midibüs devrildi: 4 yaralı

İstanbul'da TEM Otoyolu Eyüp Sultan Akşemsettin Viyadüğü üzerindeişçileri taşıyan servis devrildi. 4 işçinin yaralandığı kaza nedeniyle bir süre kapalı olan Edirne istikameti midibüsün kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.

İstanbul'da TEM Otoyolu Eyüp Sultan Akşemsettin Viyadüğü üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen ve içinde 20 işçinin bulunduğu midibüs kazasında 4 işçi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre kapalı olan Edirne istikameti midibüsün kaldırılmasından sonra açıldı.

Eyüp Sultan İlçesi TEM Otoyolu Alibeyköy Mevkii Akşemsettin viyadüğü Edirne istikametinde meydana gelen kazada, 34 CBB 090 plakalı midibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

20 İŞÇİDEN 4'Ü YARALANDI

20 işçinin bulunduğu midibüsün devrildiğini gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan 4 işçiyi ambulanslara bindirerek çevredeki hastanelere sevk etti.

TEM KİLİTLENDİ

Kaza sonrası TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafik durma noktasına geldi. Trafiğin durması nedeniyle trafik kuyruğu oluştu. Kaza yerine çağrılan çekici vinç ile 34 CBB 090 plakalı devrilen midibüs kaldırıldı. Devrilen midibüs kaldırıldıktan sonra TEM Otoyolu Edirne istikameti trafiğe açıldı.

İHA

TEM'i kilitleyen kaza! İşçileri taşıyan midibüs devrildi: 4 yaralı ile ilgili etiketler İstanbul TEM kaza midibüs

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.