Temel Kotil Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü'nü bırakıyor

THY'yi 11 yıldır başarıdan başarıya koşturan Genel Müdür Temel Kotil'in görevi bırakacağı öğrenildi.

Türk Hava Yolları'nda Temel Kotil dönemi sona eriyor. 2003 yılında THY'deki kariyerine teknik genel müdür yardımcısı olarak başlayan ve 2005 yılında THY Genel Müdürlüğü'ne atanan Temel Kotil'in yarın görevden ayrılacağı ve bir yıldır yönetim kurulu üyesi olduğu Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TAI) genel müdürlük koltuğuna oturacağı öğrenildi.Temel Kotil'in yerine THY'nin yeni genel müdürlüğü için Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin adı kulislerde öne çıkıyor.

ÜST DÜZEY DEĞİŞİKLİKLER

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Hamdi Topçu'nun istifa etmesinin ardından THY'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı olması sonrası şirkette üst düzey değişiklikler başlamıştı.

Nisan ayında yapılan Olağan Genel Kurul'da Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İlker Aycı, Yönetim Kurulu Başkanvekilliğine Temel Kotil, üyeliklere Mecit Eş, Mehmet Büyükekşi, İsmail Gerçek, Ogün Şanlıer, Arzu Akalın, İsmail Cenk Dilberoğlu, Muzaffer Akpınar seçilmişti.

Türk Hava Yolları İcra Kurulu'nda bir değişiklik yapılarak Yönetim kurulu Üyesi İsmail Gerçek'in yerine İsmail Cenk Dilberoğlu atanmıştı. HABERTÜRK

Temel Kotil Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü'nü bırakıyor ile ilgili etiketler Temel Kotil THY Bilal Ekşi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.