Temel Karamollaoğlu'nun koltuğu sallantıda mı?

Millet İttifakı'nın içinde yer alan Saadet Partisi ile ilgili kulislerde dikkat çeken bir iddia dolaşıyor. Gazeteci Hadi Özışık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile geçtiğimiz günlerde görüşen Oğuzhan Asiltürtk'ün Saadet Partisini kongreye götüreceğini belirterek Temel Karamollaoğlu'nun yerine başkanlık koltuğuna Dr. Mete Gündoğan'ı getirmek istediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Oğuzhan Asiltürk’e yaptığı ziyaret sonrası Saadet Partisi’nin içerisinde olağanüstü gelişmeler yaşanıyor. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun son yıllarda CHP ve HDP ile oldukça yakın ilişkiler içerisine girmesi ve uyguladığı politikalar parti tabanında büyük rahatsızlığa neden oldu. Son olarak ortaya atılan iddia ise çok konuşulacağa benziyor.

 

ERBAKAN'IN 25 YIL DANIŞMANLIĞINI YAPMIŞTI

Hadi Özışık, Habertürk canlı yayınında Saadet Partisi'ne ilişkin edindiği kulis bilgisini paylaştı. Özışık'ın "Oğuzhan Asiltürk'ün Saadet Partisi'ni kongreye götüreceği yönünde bana bir bilgi geldi. Yeni bir bilgi" sözlerinin ardından Veyis Ateş "Genel başkan değişikliği anlamında mı?" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Hadi Özışık da Veyis Ateş'in sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Daha sonra ise Hadi Özışık, Gürkan Hacır'ın "Temel Bey'i deviriyorlar mı?" sorusuna ise, "Tam ifade edersek, öyle" dedi.
Özışık, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yerine ise Necmettin Erbakan'ın 25 yıl danışmanlığını yapan Prof. Dr. Mete Gündoğan'ı getirmek istediklerini iddia etti.

Temel Karamollaoğlu'nun koltuğu sallantıda mı? ile ilgili etiketler Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu genel başkan Oğuzhan Asiltürk mete gündoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.