Temel Karamollaoğlu'nun Hayatının anlatıldığı Son Tanık Kitabı Tepkilere Neden Oldu!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun hayatı kitap oldu. Mustafa Yılmaz'ın kaleminden yayınlanan Son Tanık kitabı "Bu kitap bir siyasetçinin hayatı değil, mazlum bir coğrafyanın mahzun hikayesidir." tanıtımıyla yakında raflardaki yerini alacak.

Temel Karamollaoğlu'nun hayatı ve hatıralarının anlatıldığı ve Mustafa Yılmaz'ın yazdığı Son Tanık kitabı sosyal medyada da gündem oldu. Karamollaoğlu'nun çocukluğundan bugüne kadar hayatına, mücadelesine ve bilinmeyenlerine şahit olunacak Son Tanık Kitabı yakında raflardaki yerini alacak. 

Madımak'ı Unutma!

Son Tanık kitabının tanıtım videosunun sosyal medyada trendler arasına girmesi birçok kullanıcının da tepkisini çekti. Sivas Olayları, Madımak Katliamı olarak bilinen olaylarda Sivas'ın belediye başkanlığını yürüten Temel Karamollaoğlu'na kitap dolayısıyla tepkiler gösterildi.

Son Tanık kitabı yakında raflardaki yerini alacak.

 

Temel Karamollaoğlu'nun Hayatının anlatıldığı Son Tanık Kitabı Tepkilere Neden Oldu! ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu son tanık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.