"Tayyip Bey’in geniş ufku yok, Kılıçdaroğlu babayiğit"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu siyasi vizyonunu iki cümle ile ortaya koydu... CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu "babayiğit" olarak tanımlayan Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan içinse "geniş ufku yoktur" dedi!

Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile partisinin genel merkezinde buluştu.

Bugünkü köşe yazısında iki saat kadar süren sohbetten detaylar paylaşan Balbay, SP liderinin ekonomi politikaları hakkında yaptığı yorumlara yer verdi.

"MİLLİ GÖRÜŞ" DE FAİZ KONUSUNA BÖYLE Mİ BAKIYOR: "YÜZDE 20 HARAM, 15 DEĞİL Mİ?"

Karamollaoğlu faiz indirimleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Nas" açıklaması hakkında şunları söyledi;

"Ekonomideki çığırından çıkmışlığı nasla açıklamak mümkün değil. Bunun adı akıldışılık, iş bilmezlik. Bütün kurumları sat, devleti sat, sonra böyle açıklamalara gir, olmaz. Tutturmuş faiz haram. Yüzde 20’si haram da 15’i değil mi?"

Asgari ücret konusunda da açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, "İki ayak var: Üretim ve asgari ücret. Bugünkü koşullarda asgari ücretin 12 bin lira olması gerekir. Her yıl asgari ücrete gerçek enflasyonun yüzde 10 üstünde zam yapılırsa 5-6 yılda, açlık sınırından yoksulluk sınırına gelinir." dedi.

"KILIÇDAROĞLU BABAYİĞİT, ERDOĞAN'IN GENİŞ UFKU YOK"

Temel Karamollaoğlu'nun siyasi vizyonunu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözleri ortaya koydu.

Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı;

"Tayyip Bey’in öyle geniş ufku da yoktur. Durumunu, koltuğunu korusun hepsi o kadar. Kılıçdaroğlu bir babayiğit. Partisini herkesle diyalog kurabilecek noktaya getirdi."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

 

"Tayyip Bey’in geniş ufku yok, Kılıçdaroğlu babayiğit" ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.