Temel Karamollaoğlu genel başkanlığı bırakıyor mu?

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, partideki görevini bırakma kararı aldığı öne sürüldü.

2016 yılında gerçekleştirilen 6. Olağan Kongre'de Saadet Partisi genel başkanlığı görevine getirilen Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığı bırakma kararı aldığı iddia edildi.

Haber7'de yer alan habere göre; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gündemdeki konuların değerlendirildiği haftalık basın toplantısına da çıkmadı. Sürpriz bir şekilde Genel Başkanvekilliğine atanan Sabri Tekir kameraların karşısına geçti.

Temel Karamollaoğlu genel başkanlığı bırakıyor mu?
Dikkat çeken gelişmelerden biri de, parti tarihinde ilk kez genel başkanvekili atanması oldu.

OLAĞAN KONGRE YIL SONUNA DOĞRU YAPILACAK

Saadet Partisi'nde yeni genel başkanın seçileceği olağan kongrenin, yıl sonuna doğru gerçekleştirilmesi bekleniyor. Kongrede mevcut Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun ise aday olmayacağı konuşuluyor.

'MİLLET İTTİFAKI'NDA OLMAYACAK' İDDİASI

Yeni parti yönetiminin, HDP'nin desteklediği CHP ve İYİ Parti'nin yer aldığı Millet İttifakı'nda olmayacağı iddia edildi.

Temel Karamollaoğlu genel başkanlığı bırakıyor mu? ile ilgili etiketler Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu kongre ittifak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.