Temel Karamollaoğlu Ekşi Sözlük'te nabız yokluyor

Sosyal medyada yayınladığı videolar ile özellikle Z kuşağının dikkatini çekmeye çalışan Saadet Partisi'nden yeni bir hamle geldi. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de en çok tıklanan sosyal medya platformlarından Ekşi Sözlük'te Cumhurbaşkanı adaylığı için nabız yokluyor.

Millet İttifakı'nda Cumhurbaşkanı adayı belirsizliğini korurken sosyal medyada ortaya çıkan bir ayrıntı dikkat çekti. Saadet Partisi adayı Temel Karamollaoğlu için açılan "Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı adayı olsa oy verir misin" şeklinde açılan başlığa binlerce yorum geldi. Karamollaoğlu'nun Ekşi Sözlük'te açılan başlıkla adaylık için nabız yokladığı belirtiliyor.

Yorumlarda Karamollaoğlu'nun adaylığına destek verenler kadar "Kesinlikle oy vermem" diyenlerin de olduğu görüldü. Son dönemde sosyal medya platformlarında yayınladığı videolarla genç kuşağa yönelik hamleler yapan Saadet Partisi'nin Ekşi Sözlük'teki yorumlar sonrası Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu oldu. Saadet Partisi, Cumhurbaşkanı adaylığı için çatı adaya mı yoksa her partinin kendi adayını mı çıkarmasına sıcak baktığına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

24 SAATTEN FAZLA ANA SAYFADA KALDI

Ekşi Sözlük'te her gün açılan binlerce başlık 24 saat içinde hızla değişirken Karamollaoğlu ile ilgili açılan başlığın 24 saatten fazla bir zamandır ana sayfada kalması ise dikkat çeken bir başka unsur oldu.

Temel Karamollaoğlu Ekşi Sözlük'te nabız yokluyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun olası bir Cumhurbaşkanı adaylığına Ekşi Sözlük'te yapılan bazı yorumlar şöyle:

Temel Karamollaoğlu Ekşi Sözlük'te nabız yokluyor - Resim : 2

Temel Karamollaoğlu Ekşi Sözlük'te nabız yokluyor - Resim : 3

Temel Karamollaoğlu Ekşi Sözlük'te nabız yokluyor - Resim : 4

Temel Karamollaoğlu Ekşi Sözlük'te nabız yokluyor - Resim : 5

Temel Karamollaoğlu Ekşi Sözlük'te nabız yokluyor - Resim : 6

Temel Karamollaoğlu Ekşi Sözlük'te nabız yokluyor ile ilgili etiketler Temel Karamollaoğlu Ekşi Sözlük Cumhurbaşkanlığı adaylık yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.