'Yollar köprüler hepsi israf...'

Daha önce yaptığı açıklamalarda Yüksek Hızlı Tren'in hizmet olmadığını söyleyen, Karadeniz'deki dev doğal gaz keşfini "Marifet o kaynağı bulmak değil" sözleriyle eleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan yine garip bir çıkış geldi. Karamollaoğlu bu kez de yol ve köprü çalışmalarının israf olduğunu söyledi.

Hizmet yatırımlarından dolayı iktidara sıklıkla "Hizmetler israftır çalışmaları durdurun" çağrısında bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu çağrısını yineledi.

Partisinin haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulunana Karamollaoğlu, "Ekonomide, adalette, sağlıkta, eğitimde, dış politikada nereye el uzattıklarına bakarsak, doğru bir adım atamadıklarını görüyoruz. Hâlâ yanlıştan vazgeçmiyorlar" dedi.

"HEPSİ İSRAF KAPSAMINA GİRER"

Millete verilen hizmetlerin israf olduğunu savunan Karamollaoğlu, "Üretim ekonomisine yönelik bir politika, gündemlerinde bile yok. Şu anda üretim yerine, hizmet yatırımı diye yollar, inşaatlar yaparsanız bunların hepsi israf kapsamına girer" ifadelerini kullandı.

 

'Yollar köprüler hepsi israf...' ile ilgili etiketler Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu Köprü israf yol
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.