Temel ihtiyaç desteği sonucu öğren! Vakıfbank ihtiyaç destek kredisi SMS sonuçları nasıl öğrenilir?

Vakıfbank temel ihtiyaç destek kredisi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.Kendisinde ihtiyaç destek kredisini çıkıp çıkmadığını öğrenmek isteyenler bunun yollarını araştırmaya başladı. Kredi başvurusunu olumlu ya da olumsuz sonucunuzu haberimizdeki linklerden öğrenbilirsiniz. Vakıfbank temel ihtiyaç destek kredisi sonucu ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...

Vakıfbank 10 bin TL ile 5 bin TL ihtiyaç destek kredisine kısa zaman rekor düzeyede başvuru oldu. Bireysel ihtiyaç desteği kredisi adı verilen uygulamada kredi çekmek isteyenler kendilere göre şartlar elverdiği ölçüde ihtiyaç destek kredisine başvuruda bulundu. Peki vakıfbank ihtiyaç destek kredisi başvuru sonucu nasıl öğrenilir? İşte detaylar...


VAKIFBANK SMS İLE BAŞVURU

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada, Temel İhtiyaç Desteği başvurusunun kısa mesaj yolu ile yapılabileceğine yer verildi. İşte başvuru şekli:

"Aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724'e sms gönderebilirsiniz.

Örnek Sms Metni:

DESTEK 11111111111 3000"

SONUÇLAR NASIL AÇIKLANACAK?

Vakıfbank 5 bin ve 10 bin TL temel ihtiyaç kredisi sonuçları, vatandaşlara kısa mesaj yolu ile iletilecek. Öte yandan internet bankacılığı olanlar, mobil uygulamadan da başvuru sürecini takip edebilir.

VAKIFBANK BAŞVURU SONUCU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Vakıfbank temel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank ...

NASIL ÖDENECEK?

"Bireysel İhtiyaç Desteği Kredisi" adı verilen uygulamada, temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla bireysel segment müşterileri, 10 bin liraya kadar, 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli, aylık eşit taksitli kredi kullanabilecek.

ŞUBEYE GİTMEDEN PARA HESAPTA

Kredinin onaylanmasının ardından şubeye gitmeden mobil, internet bankacılığı ve çağrı merkezi kanallarından kredi kullanılarak hesaba yatırılıyor.

VAKIFBANK ESNAF KREDİSİ ŞARTLARI NELERDİR?

Vakıfbank Esnaflara özel olarak, 36 aya varan vadeler ve uygun faiz oranları ile 20.000 TL den 50.000 TL'ye kadar kredi kullanma avantajı sunuyor. Ayrıca Vakıfbank'tan Esnaflara özel 3 farklı geri ödeme seçeneği de bulunmaktadır. Bunlar;

Sabit taksitli ödeme planı

Değişken taksitli ödeme planı,

Taksit ertelemeli ödeme planı,

Seçeneklerle ödeyebiliyor.

Vakıfbank esnaf destek kredi kampanyasından kredi kullanılabilmesi için ayrıca Businesscard ve Kredili Bankomat ürünü alması ve bankanın kredi haricinde müşterisi olma zorunluluğu da bulunmaktadır.

VAKIFBANK MESAİ SAATLERİ 2020

Vakıfbank şubeleri sabah 09.00'da açılıyor. Bankada mesai akşam saat 17.00'da sona eriyor.

Vakıfbank; hafta sonları, resmi tatil günlerinde ve dini bayramlarda hizmet vermemektedir.

Temel ihtiyaç desteği sonucu öğren! Vakıfbank ihtiyaç destek kredisi SMS sonuçları nasıl öğrenilir? ile ilgili etiketler VakıfBank kredi ihtiyaç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.