TEM'deki kemikler ona ait çıktı

TEM Otoyolu Büyükçekmece mevkisinde yol kenarında parçalara ayrılarak 8 ayrı poşete konulan cesedin Esenyurt’ta 5 gün önce kaybolan 48 yaşındaki tekstilci Süleyman Akbaba’ya ait olduğu ortaya çıktı. Akbaba eşinin başvurusu üzerine Müge Anlı ve ekibi tarafından da aranıyordu.

TEM Otoyolu Büyükçekmece mevki'inde dün yol kenarındaki çalılıklar arasında parçalanmış ve poşetlenmiş halde bir erkek cesedi bulunmuştu. Cesedin 4-5 parçaya bölünerek poşetlere konulduğu ve cinsiyetinin erkek olduğu öğrenilmişti.

TEM'deki kemikler ona ait çıktı

 

KAYIP TEKSTİLCİYE AİT ÇIKTI

Parçalara ayrıldıktan sonra 8 ayrı poşete konulan cesedin tekstil işiyle uğraşan 48 yaşındaki Süleyman Akbaba’ya ait olduğu öğrenildi.  İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Akbaba’yı parçalara ayıran katil yada katilleri yakalamak için çalışma başlattı.

 

MÜGE ANLI VE EKİBİ DE ARIYORDU

Bağcılar'da tekstil işiyle uğraşan Süleyman Akbaba 5 gün önce ortadan kaybolmuştu. Akbaba'ya ait otomobil Esenyurt'taki evinin orada her gün park ettiği yerden farklı bir yerde bulundu. Akbaba'nın içinde kimlik ve araç ruhsatının da bulunduğu cüzdanı ise bir parka atıldı.  Birsen Akbaba 24 yıllık eşi Süleyman Akbaba 4 gün önce bir anda ortadan kaybolunca Müge Anlı ve ekibine başvurarak yardım istemişti. 

TEM'deki kemikler ona ait çıktı - Resim : 2

"8 TANE KADIN VARDI"

Süleyman Akbaba'nın yakın arkadaşı birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Akbaba'nın kadınlara olan düşkünlüğünden bahseden arkadaşı, "Sekiz tane vardı. Ukraynalı vardı. Komşusu var. Bir tane de yabancı uyruklu bir kadın var Özbek. Diğerleriyle de telefonla konuşuyordu ama çok kadınla ilişkisi olduğu için aklımızda tutamıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

TEM'deki kemikler ona ait çıktı ile ilgili etiketler Büyükçekmece cinayet Ceset Müge Anlı İle Tatlı Sert Süleyman Akbaba Birsen Akbaba
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.