TEM’de zincirleme kaza! 4 araç birbirine girdi!

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi TEM Otoyolu’nda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Kocaeli’nin Çayırova ilçesi TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol üzerinde trafiğin yavaşlamasıyla birlikte İ.G.B. idaresindeki 34 DGL 924 plakalı otomobil, A.E. yönetimindeki 59 AB 638 plakalı otomobil, M.Ş.K. idaresindeki 34 CUH 705 plakalı otomobil ve R.G. idaresindeki 14 GJ 848 plakalı hafif ticari araç birbirine girdi.

BİR KİŞİ YARALANDI

Kazanın şiddetiyle otomobilde yolcu olarak bulunan İ.Ö.B. yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansa alınan yaralı, tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. hastanede tedaviye alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

TEM’de zincirleme kaza! 4 araç birbirine girdi! ile ilgili etiketler TEM zincirleme kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.