TEM'de yumurta kamyonu devrildi! Sürücü hafif yaralandı, binlerce yumurta ziyan oldu

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan yumurta dolu kamyon, yol kenarında bulunan ağaçlık alana savrularak devrildi. Sürücünün hafif yaralandığı kazada, kamyon içerisindeki yumurtalar zarar gördü.

Kocaeli'de, TEM Otoyolu İstanbul istikameti Kartepe Tepetarla mevkiinde kaza meydana geldi.

Ankara’dan aldığı yumurtaları İstanbul’a götürmek için yola çıkan T.Ö. idaresindeki 34 DMF 308 plakalı kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Savrulan araç yol kenarında bulunan ağaçlık alana devrildi.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada hafif yaralanan ve olay yerinde 112 ekiplerince müdahale edilen sürücü T.Ö.’nün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kamyonda bulunan yumurtalarda devrilmenin etkisi ile zarar gördü.

Kazanın yaşandığı bölgede trafik bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

TEM'de yumurta kamyonu devrildi! Sürücü hafif yaralandı, binlerce yumurta ziyan oldu ile ilgili etiketler Kocaeli TEM kaza yumurta kamyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.