TEM'de otomobil yandı! Edirne istikameti bir süre kapatıldı

İstanbul'un TEM Otoyolu Seyrantepe mevkiinde bir otomobil seyir halindeyken alev aldı. Yangın nedeniyle otoyolun Edirne istikameti bir süre trafiğe kapatılırken, yoğunluk oluştu. Korkutan yangında sürücüye zarar gelmezken, araçta hasar oluştu.

İstanbul'da, TEM Otoyolu Seyrantepe mevkii Edirne istikametinde giden otomobilde saat 17.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangının olduğu bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Otoyolun Edirne istikameti kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, ekiplerin müdahalesi ile otomobildeki yangın söndürüldü. Araçta hasar oluştu, yol daha sonra trafiğe yeniden açıldı.

TEM'de otomobil yandı! Edirne istikameti bir süre kapatıldı

SEYİR HALİNDEYKEN YANMAYA BAŞLADI

İsmini vermek isteyen otomobilin sahibi, "Kendi kendine alev aldı. Seyir halindeydim, duman çıkmaya başlayınca sağa yanaştım. Arabamda 2 tane yangın tüpü vardı ama yetmedi. Yoldan geçenlerden de yardım aldım. Arabanın hiçbir problemi yoktu" dedi.

DHA

TEM'de otomobil yandı! Edirne istikameti bir süre kapatıldı ile ilgili etiketler İstanbul TEM araç yangını TEM Seyrantepe TEM Edirne istikameti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.