TEM'de devrilen tır kaldırıldı, trafik normale döndü!

TEM Otoyolu’nda devrilen tır 4 saat sonra kaldırılabildi. Devrilen tır nedeniyle TEM Otoyolu’nda trafik durdu. TEM gişelerinde araçların geçişine izin verilmeyince uzun araç kuyrukları oluştu.

Kaza TEM Otoyolu Gümüşova rampaları mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi.

TIR DEVRİLDİ, YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Mehmet Ali Işık idaresindeki tır, Ersin Ç. idaresindeki otomobile yandan sürtmesinin ardında direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Ahşap yüklü tırın devrilmesi nedeniyle yol kısman trafiğe kapandı. Kazada tır sürücüsü hafif şekilde yaralanarak sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

TEM otoyolunda trafik, ekiplerin yoğun çalışması sonucu 4 saat sonra açılabildi. Yolun açılmasıyla birlikte de gişelerde ekleyen sürücüler yoluna devam etti. Diğer taraftan TEM’de ve Gölyaka gişelerinde oluşan araç kuyrukları havadan görüntülendi.

TEM'de devrilen tır kaldırıldı, trafik normale döndü!

 

TEM'de devrilen tır kaldırıldı, trafik normale döndü! ile ilgili etiketler TEM İstanbul kaza TIR
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.