TEM otoyolunda ters yönde giden kamyonet alarmı!

İstanbul TEM Otoyolu Esenyurt Mevkii'nde ters yönde giden bir kamyonet, çok sayıda polis ekibinin takibi sonucu durduruldu.

İHA'nın haberine göre, İstanbul Avcılar'da polislerin arama noktasından ters istikamette kaçan kamyonet içerisindeki 2 kişi, polisi alarma geçirdi. Polis araçlarının da olduğu 4 araca zarar veren şahıslar, bir polisi yaraladı. Kamyonet, Haramidere TEM bağlantı yolunda yakalandı.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ POLİS ARAMA NOKTASINDAN KAÇTI!

İddiaya göre, TEM otoyolunda polislerin arama noktasından geri geri kaçan şüpheli bir kamyonet ve içerindeki iki şahıs, civardaki tüm ekipleri alarma geçirdi.

TEM OTOYOLUNDA TERS YÖNDE GİTTİ!

Avcılar ve Esenyurt ilçesine bağlı polis ekipleri, şüpheli şahsı kovaladığı esnada birisi motorize Yunus ekipleri olmak üzere birden çok araca şahıslar tarafından zarar verildi. Haramidere TEM otoyolu'da ters istikamette ilerleyen araç, trafikte de büyük korku ve kaosa neden oldu. Aracın, bir yunus polisinin de yaralanmasına neden olduğu öğrenildi.

POLİS EKİPLERİ KAMYONETİN ÖNÜNÜ KESTİ!

Polisin kovalamacası sonrası Avcılar ve Esenyurt ekiplerinin başarılı hamlesi ile bir polis aracı tarafından önü kesilen kamyonet, durduruldu.

ŞÜPHELİ ŞAHISLAR YAKALANDI

Baba ve oğul olduğu öğrenilen şahıslar polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Öte yandan polislerden kaçan şahısların hırsızlıktan sabıkaları olduğu öğrenildi.

TEM otoyolunda ters yönde giden kamyonet alarmı! ile ilgili etiketler TEM Son dakika ters yön kamyonet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.