Televizyoncu Can Tanrıyar nişanlanıyor

Televizyoncu Can Tanrıyar, 2019 Aralık ayından bu yana birlikte olduğu Tamar Oner'le nişanlıyor.

Uçankuş TV’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Can Tanrıyar’la, Türkiye’nin en büyük müzik aletleri şirketi Oner Müzik’in sahibi Haçik Oner’in büyük kızı olan Tamar Oner, yarın Oner ailesinin Acarkent’teki evinde havuz başında yapılacak bir törenle nişanlanacak. 

SADECE YAKINLARI KATILACAK

Pandemi nedeniyle sadece aile ve yakın dostlarının tanıklığında yarın akşam yapılacak nişan töreni öncesi Selim Soydan-Hülya Koçyiğit çifti Oner ailesinden Can Tanrıyar için “kız” isteyecek.

Fenerbahçe muhabirliğiyle şöhret basamaklarını bir bir tırmanan Can Tanrıyar'ın nikahına sarı-lacivertli camiadan ünlü isimlerin katılması bekleniyor. Bu isimler arasında Aziz Yıldırım, Abdullah Kiğılı’nın yanı sıra Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı, Müge Anlı ve İzzet Çapa yer alıyor.

Televizyoncu Can Tanrıyar nişanlanıyor

Nişana ilişkin açıklamada bulunan Can Tanrıyar, “Aşk’ı, mutluluğu, huzuru, heyecanı, her şeyi Tamar’da buldum. En çok sevindiğim, hem benim çocuklarımın, hem karşı tarafın ailesinin bu beraberliği onaylamaları… Çünkü mutsuzluk üzerine kurulu bir mutluluk olabileceğine inanmıyorum” ifadelerini kullandı.

Tamar Oner ise “Tanıştığımızdan 26 gün sonra evlenme teklif etti. Zaten ilk tanıştığımız gün birbirimize aşık olmuştuk. Sonrasında hiç ama hiç ayrılmadık, her an beraberdik. Çok mutluyum… Sonsuza kadar birlikte olacağız inşallah” dedi.

 

Televizyoncu Can Tanrıyar nişanlanıyor ile ilgili etiketler Nisan can tanrıyar Tamar Oner Uçankuş TV
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.