Telegram'ın kurucusu: Erdoğan bizi tercih etti

WhatsApp'ın güvenlik sözleşmesi dayatmasından sonra milyonlarca kullanıcı alternatif mesajlaşma uygulamalarını geçti. Bunlardan birinci sırasındaki Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerini tercih etmesinden onur duyduklarını söyledi.

Telegram'ın kurucusu, 'Tarihin en büyük dijital göçüne tanık olabiliriz' ifadesiyle "İki devlet başkanı Telegram'a geçiş yaptı" dedi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'yu örnek gösterdi.

Telegram'ın kurucusu Pavel Durov Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun da Telegram'a katıldıklarını belirterek liderlerin tercihlerinden onur duyduklarını söyledi.

Durov, "İnsanlık tarihinin en büyük dijital göçüne tanık oluyor olabiliriz" ifadesini kullandı.

Pavel Durov, Telegram'a yönelik küresel çapta bir ilgi olduğunu belirterek şunları söyledi:

"İnsanlık tarihinin en büyük dijital göçüne tanık oluyor olabiliriz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro da Telegram kanallarını açtılar.

Liderlerin Telegram'ı tercih etmesinden ötürü onur duyduk.

Telegram kanalları, 2010'ların teknoloji platformlarıyla eş anlamlı hale gelen manipülatif algoritmaları kaldırarak kamusal iletişime şeffaflık ve bütünlük kazandırır.
"

Telegram kullanıcı sayısının bu yılın ilk haftasında 500 milyon kişiyi geçtiği açıklanmıştı.

Telegram'ın kurucusu: Erdoğan bizi tercih etti ile ilgili etiketler Erdoğan telegram kurucu Pavel Durov Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.