Telegram Web Whatsapp'a fark attı! İşte o özellik...

Geçtiğimiz günlerde yayınlandığı sözleşmeyle gündem olan Whatsapp kan kaybetmeye devam ediyor. Milyonlarca kullanıcı Whatsapp'ı bırakarak Telegram'a geçti. Telegram'ın web'i kullananlar, whatsapp'a fark atacak bir özellikle karşılaştı. Peki, Whatsapp web'te olmayan o özellik ne?

Whatsapp'tan Telegram'a geçen milyonlarca kullanıcı, özellikle Telegram'ın web'te bulunan bir özelliğin rahatlığını yaşıyor. Whatsapp'ı kara kara düşündürecek bu özellik ne? Telegram web nasıl çalışır?

TELEGRAM WEB TELEFON KAPALIYKEN ÇALIŞIYOR!

Telegram'ın masaüstü uygulaması Telegram web nasıl çalışır sorusu merak konusu oldu. Tıpkı Whatsapp gibi Telegram'da Windows, OS X veya Linux işletim sistemi kullanıcıları web sayfası üzerinden Telegram'a bağlanabilir. Aynı anda hem mobil cihazdan hem de web sayfasından sohbet devam edecektir. Ancak Whatsapp telefonunuzda kapılıyken masaüstü uygulaması çalışmazken, Telegram'da telefonunuz tamamen kapalıyken bile masaüstü uygulaması çalışmaya devam edecektir.

Telegram Web Nedir? Telegram Web Nasıl Açılır?

TELEGRAM WEB NASIL ÇALIŞIR?

Telegram Web Özellikleri

Telegram'ı, isterseniz mobil uygulama ile isterseniz Telegram Web ile bilgisayardan kullanabilirsiniz. Her ikisinde de karşınıza aynı özellikler çıkacaktır. Bu özellikler şöyle sıralanabilir:

Uygulamaya kayıt olmanız için geçerli bir telefon numarası kullanmanız gerekiyor. Kayıt olduktan sonra diğer kullanıcılar tarafından telefon numaranızın görülmesini istemiyorsanız kullanıcı adı ile iletişime geçebilirsiniz.
WhatsApp'tan farklı olarak, gizlilik Telegram için çok önemli. "Gizli sohbet" olarak seçtiğiniz konuşmadaki mesajlar, belgeler ve görseller gizlilik politikası gereği sunuculara kaydedilmez. Mesajlaşma silindiği andan itibaren hiç bir şekilde hiç bir yerden geri getirilemez.
Süreli mesaj özelliği en kullanışlı özelliklerden biridir. Bir mesaj gönderildiğinde belirlenen bir süre için okunur durumda olur. Daha sonra alıcı ve gönderici tarafından otomatik olarak silinir.
WhatsApp'ın son dönemde eklediği mesaj içeriğini silme özelliği Telegram ve Telegram Web özelliklerinde hali hazırda bulunuyor. Mesajlaş içeriği istenen anda manuel olarak silinebilir.
Konuşmaların karşılıklı olarak silinebilir olması elbette büyük bir ayrıcalık ama pek çok uygulama ekran görüntüsü ile mesajların saklanmasına engel olamıyor. Telegram ise sohbet esnasında ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa bildirim halinde uyarı gönderiyor.

Telegram Web Whatsapp'a fark attı! İşte o özellik... ile ilgili etiketler WhatsApp telegram
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.