Telefonunu şarja takıp uyudu

Kazakistan'da 14 yaşındaki Alua Asetkyzy Abzalbek'in şarja takıp yastığının başına koyduğu telefon patladı. Genç kız feci şekilde can verdi

Kazakistan'da 14 yaşındaki Alua Asetkyzy Abzalbek, uyku öncesi biraz müzik dinlemek istedi, telefonunu yastığının üzerine koydu. Genç kız müziği açtığında telefonu, aynı zamanda şarja takılıydı.

ŞARJA TAKILI TELEFONU PATLADI

Ailesi sabah genç kızı uyandırmak için odaya girdiğinde ise korkunç manzara ile karşılaştı. İlk incelemelere göre şarja takılı telefonunun, aşırı ısınmaya bağlı patladığı belirtildi.

AĞIR KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ

Patlama şiddetiyle ağır kafa travması geçirdiği belirtilen genç kızın, olay yerinde hemen öldüğü belirtildi. Akıllı telefonun markası ise açıklanmadı.

"SENSİZ HAYAT BENİM İÇİN ÇOK ZOR OLACAK"

Abzalbek'in en yakın arkadaşı Ayazhan Dolasheva ise Instagram hesabından genç kızı andı ve "Hala inanamıyorum. Sen mükemmeldin. Çocukluğumuzdan beri beraberiz. Sensiz hayat benim için çok zor olacak. Seni çok özledim." dedi.

Telefonunu şarja takıp uyudu ile ilgili etiketler Kazakistan telefon patlama
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.