Telefonda tartıştığı eski sevgilisini işyerinde öldürdü!

Bartın’da telefonda tartıştığı eski sevgilisinin işyerine giden Ercan Özkavlak silahına sarıldı. Azize Gülmez'i göğsünden vurarak öldürüp, kendisini engellemeye çalışan depo çalışanını ağır yaralayan zanlı aracıyla kaçtı.

Bartın'da, 27 yaşındaki Ercan Özkavlak, telefonla görüştüğü eski sevgilisi Azize Gülmez’le tartıştı. Tartışma sonrası Özkavlak, 25 yaşındaki Azize Gülmez’in çalıştığı, Karasu köyünde faaliyet gösteren fındık deposuna giderek konuşmak istedi.

Telefonda tartıştığı eski sevgilisini işyerinde öldürdü!

Fındık deposunun ikinci katında yer alan tuvaletlerin bulunduğu bölgede Gülmez’i silahla göğsünden vurarak yaralayan Özkavlak kendisine engel olmaya çalışan depo çalışanlarından Emrullah Yıldız’a da (26) üç el ateş etti.

Telefonda tartıştığı eski sevgilisini işyerinde öldürdü! - Resim : 2

Göğsünden vurulan Gülmez ile birlikte başı, sırtı ve ayağından yaralanan Yıldız 112 ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Göğsünden vurulan Gülmez’in kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, Yıldız’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Telefonda tartıştığı eski sevgilisini işyerinde öldürdü! - Resim : 3

Aracına binip depodan hızla uzaklaşan Özkavlak’ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Eski sevgilisini öldüren ve kendisine engel olmak isteyen depo çalışanını da ağır yaralayan Özkavlak bir süre sonra jandarma ekiplerine teslim oldu.

Telefonda tartıştığı eski sevgilisini işyerinde öldürdü! - Resim : 4

İHA

Telefonda tartıştığı eski sevgilisini işyerinde öldürdü! ile ilgili etiketler Bartın Kadın Cinayeti eski sevgili
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.