Telefonda arama neden yapılamıyor? 24 Mayıs Turkcell, Vodafone neden arama yapmıyor? Hatlar neden çalışmıyor?

Ülkemizde hizmet veren Turkcell ve Vodafone operatörlerini kullanan vatandaşlar arama neden yapılamıyor sorusuna yanıt arıyor. Bayramlaşmak için telefonlarına sarılanlar arama sorunu yaşıyor. Koronavirüs sebebiyle 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanırken Turkcell ve Vodafone kullanıcılara arama ve bağlantı sorunları yaşıyor. Hatlar neden çalışmıyor? Turkcell ve Vodafone'daki arama hat sorunu ne zaman düzelir? Telefonda arama neden yapılamıyor? Detaylar haberimizde...

Ülkemizde hizmet veren Turkcell ve Vodafone operatörlerini kullanan vatandaşlar arama neden yapılamıyor sorusuna yanıt arıyor. Bayramlaşmak için telefonlarına sarılanlar arama sorunu yaşıyor.

Koronavirüs sebebiyle 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanırken Turkcell ve Vodafone kullanıcılara arama ve bağlantı sorunları yaşıyor. Hatlar neden çalışmıyor? Turkcell arama hat sorunu ne zaman düzelir? Telefonda arama neden yapılamıyor? 

TELEFON NEDEN ARAMA YAPMIYOR? | HATLAR NİYE ÇALIŞMIYOR?

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında Ramazan Bayramı'nda 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor.

Bu nedenle birçok kişi sevdiklerinin bayramını kutlamak için arama yapmak istedi.  Fakat arama yapamadılar aynı zamanda WhatsApp iletişimi de kesildi.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bazı bölgelerde Turkcell ve Vodafone hat kullananlar arama yapmak istediklerinde telefonlarının çalışmadıklarını gördü.

OPERATÖRLERDE BÜYÜK SIKINTI

Arama sorunu her bölgede yaşanmıyor. Fakat bazı bölgelerde kendini gösterirken sorun nedeniyle kullanıcılar Twitter üzerinden isyan etti. Bayramın ilk günü sevdiklerini aramak istediklerini ancak sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar GSM operatörlerine tepki gösterdi.

Yaşanan gelişmenin sosyal medyada sıkça dile getirilmesinden sonra operatörlerden art  arda açıklamalar geldi.

İşte o açıklamalar:

VODAFONE: SORUN BİZDEN KAYNAKLI DEĞİL

Konuyla ilgili Vodafone Türkiye bir açıklama yaparak, 'Diğer operatörler yönüne yaptığınız aramalarda problem yaşıyor olabilirsiniz. Sorun Vodafone kaynaklı değildir.' dedi.

TURKCELL'DEN AÇIKLAMA

Turkcell’lilerin diğer Turkcell’li kullanıcılara doğru yaptıkları aramalarda herhangi bir aksama bulunmamaktadır. Şebekemizden diğer operatörlere yönelik gerçekleşen aramalarda ise Turkcell kaynaklı olmayan kesintiler meydana geldiği görülmektedir.


Telefonda arama neden yapılamıyor? 24 Mayıs Turkcell, Vodafone neden arama yapmıyor? Hatlar neden çalışmıyor? ile ilgili etiketler Turkcell Vodafone Korona Türk Telekom Koronavirüsü hatlar neden çalışmıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.