Telefon mağazasında hırsızlık kameraya takıldı

Bir telefoncuya müşteri gibi giren kadın, iş yeri sahibinin dalgınlığından faydalanarak telefon çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. Zanlı da polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde faaliyet gösteren esnaf Fethi Çakallı’nın telefon dükkanına gelen bir kadın, telefon almak istediğini belirterek vitrindeki telefonlara baktı.

Vitrinden birkaç telefon çıkaran Çakallı diğer müşteriler ile ilgilendiği sırada kadın, kendi telefonunun altına bir telefonu el çabukluğuyla yerleştirerek dükkandan uzaklaştı.

Akşam vitrindeki cihazları indirdiği sırada telefonlardan bir tanesinin eksik olduğunu fark eden Çakallı, güvenlik kameralarını incelediğinde durumu fark ederek polise bildirdi. Güvenlik kameralarını inceleyen polisin yaptığı çalışmalar sonucu kadın kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

İHA

Telefon mağazasında hırsızlık kameraya takıldı ile ilgili etiketler Afyonkarahisar telefon hırsızlığı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.