Telefon açan olmayınca İmamoğlu dönemi biten siyasileri hatırladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu çağrı merkezini ziyaret etti. Amacı çağrı merkezini arayacak vatandaşlarla konuşmaktı. Ancak umduğu gibi olmadı. 9 dakika boyunca tek bir arayan bile çıkmadı. Üstelik en yoğun olunan saatlerdi. Tek bir arama bile olmaması üzerine İmamoğlu durumunu dönemi biten siyasilere benzeterek, "Çok meşhur siyasiler dönemi bitince telefonuna bakar dururmuş beni niye kimse aramıyor diye" dedi. Sonra da görevlilere bu durumda yapmaları gerekene ilişkin taktiği de verdi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyeye bağlı 'Alo 153' çağrı merkezini ziyaret etti. 

Burada incelemelerde bulunan İmamoğlu daha sonra bir operatörün yerine geçerek İstanbulluların dertlerini dinlemek istedi. 

Ancak 9 dakika boyunca merkezi hiç kimse aramadı. İmamoğlu bunun üzerine "En tenha zamana denk geldik." dedi.

Görevlinin buna cevabı "Yok aslında öğle saatleri. Saat yarım ile 2-2,5 arası daha yoğun oluyor." şeklindeydi.

İmamoğlu bunun üzerine durumunu dönemi geçen siyasilere benzeterek, "Çok meşhur siyasiler dönemi bitince telefonuna bakar dururmuş beni niye kimse aramıyor diye" dedi. 

Görevli bunun üzerine "Şimdi böyle bir durum mu oldu" dedi. 

İmamoğlu bunun üzerine eski siyasilere atıf yaparak görevliye aslında ne yapmaları gerektiğini ise şu sözlerle verdi: 

"Hatta bazen birilerine arattırırlarmış. Adam rahatlasın diye" 

Telefon açan olmayınca İmamoğlu dönemi biten siyasileri hatırladı! ile ilgili etiketler İBB Ekrem İmamoğlu çağrı merkezi alo 153
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.