TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'dan 'CHP've İYİ Parti'den para alıyoruz' itirafı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP ve İYİ Parti'nin Halk TV, Tele1 ve KRT'ye düzenli maaş ödediğini söylemişti. Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İnce'nin iddiası üzerine yaptığı konuşmada, 'Onların mitingini canlı olarak yayınlıyoruz ve bunun karşılığında bir bedel alıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP ve İYİ Parti'nin Halk TV, Tele1 ve KRT'ye düzenli maaş ödediğini iddia etmişti.

Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, İnce'nin iddiasına itiraf niteliğinde açıklamalar yaptı.

Yanardağ, Muharrem İnce'nin Halk TV, Tele1 ve KRT'yi CHP ile İYİ Parti'nin fonladığını iddia etmesinin ardından, "TELE 1, Halk TV ve KRT Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti'den her ay düzenli olarak para alıyormuş. Tele 1 ve tüm televizyon kanallarının gelirleri reklam ve sponsorluk gelirleridir. Biz bazı hizmet satış anlaşmaları yapıyoruz bunların içinde siyasi partiler de var. CHP ile zaman zaman yaptığımız anlaşmalar var. Onların mitingini canlı olarak yayınlıyoruz ve bunun karşılığında bir bedel alıyoruz." dedi.

 

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'dan 'CHP've İYİ Parti'den para alıyoruz' itirafı ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP İYİ Parti Halk TV Merdan Yanardağ tele1 krt tv

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.