Tekzen muz krizini fırsata dönüştürdü!

Performans sanatçısı David Datuno'nun bir sergide duvara koli bandıyla yapıştırılan 120 bin dolarlık muzu yemesi uzun süre gündem olmuştu. Ünlü mobilya mağazası Tekzen bu gündemi fırsata çevirdi.

Performans sanatçısı David Datuno, Paris merkezli çağdaş sanat galerisi Perrotin tarafından Art Basel Miami'de ki sergide koli bandıyla duvara yapıştırılan 120 bin dolar değerindeki “Comedian (Komedyen)” isimli muzu sergi alanında duvardan alarak yemesi büyük gündem yaratmıştı.

 

Sosyal medyada çok konuşulan bu olay üzerine dijital ürün ajansı Creasoup tarafından Tekzen için hazırlanan kampanya da aynı etkiyi oluşturdu.

Creasoup’un Tekzen için hazırladığı reklamda bandın fiyatına vurgu yapan Tekzen, Modern sanat eserleri üretmek için de ihtiyacınız olan her şey Tekzen’de!” mesajı ile Maurizio Cattelan’ın eserine gönderme yapılıyor.


Reklamda 120 bin dolarlık çağdaş sanat eserinin 8,5 liralık gri bant ile hazırlanabileceğini esprili bir şekilde vurguluyor.

Bu akıma dünyaca ünlü fastfood markası Burger King de espirili bir şekilde katıldı.

Tekzen muz krizini fırsata dönüştürdü!

Tekzen muz krizini fırsata dönüştürdü! ile ilgili etiketler tekzen koli bandı muz David Datuno
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.