Tekstil fabrikasında yangın! 5 tesise sıçradı, 50 araçla söndürülebildi

Kahramanmaraş'ta bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. 5 tesise daha sıçrayan yangın 50 araçla, 6 saatte söndürülebildi.

Kahramanmaraş'ta bir tekstil fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

Kahramanmaraş- Adana karayolu üzerinde bulunan bir tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yükselen dumanları görenlerin ihbarı üzerine fabrikanın olduğu bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına 50 araçla müdahale eden ekipler, alevleri kontrol altına almaya çalıştı.

Tekstil fabrikasında yangın! 5 tesise sıçradı, 50 araçla söndürülebildi

KONTROL ALTINA ALINDI

Tekstil fabrikasında çıkan yangın 5 tesise daha sıçradı. Ekiplerin yaklaşık 6 saat süren çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

Ekipler soğutma çalışmasına devam ederken, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de çalışmaları yerinde inceledi. Kahramanmaraş orman Bölge Müdürlüğü'nün arazözlerle, emniyetin de TOMA ile destek verdiğini belirten Güngör, toplamda 50 araçla yangına müdahale edildiğini söyledi.


DHA

Tekstil fabrikasında yangın! 5 tesise sıçradı, 50 araçla söndürülebildi ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Yangın tekstil fabrikası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.