Yılın öğretmeninden istismar skandalı...

Teksas'ta bir lisede "Yılın Öğretmeni" seçilen 36 yaşındaki öğretmen öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığı gerekçesiyle tutuklandı..

KVUE'de yer alan habere göre Round Rock Lisesi, Aile ve Tüketici Bilimi dersi öğretmeni 36 yaşındaki Randi Chaverria, öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığı iddia edildi.

Velilerin şikayeti üzerine soruşturma başlatılan olayda polisler öğretmen ve öğrenciler arasında cinsel içerikli mesajların yer aldığı maillere ulaştı.

19 Kasım'da görevinden istifa eden öğretmen geçtiğimiz Salı günü istismar nedeniyle polisler tarafından tutuklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Round Rock Lisesi Müdürü Matt Groff, ailelere Chaverria'nın işe alınmadan önce devletten geçmiş bir kontrolden geçtiğini ve daha önce çalışma kontrollerinin yapıldığını söyledi. Groff mektubunda “Güvenlik, Round Rick Lisesi ve Round Rock ISD'nin en büyük önceliğidir” dedi.

Son altı yıldır ders veren Chaverria, öğrenciler tarafından "Yılın öğretmeni" olarak seçilmişti.

Yılın öğretmeninden istismar skandalı...

 

SuperHaber/Dışhaberler

Yılın öğretmeninden istismar skandalı... ile ilgili etiketler Teksas seks
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.