Teksas'ta liseye silahlı saldırıda bulunan saldırgan yakalandı!

ABD’nin Teksas eyaletindeki Timberview Lisesi’nde düzenlenen silahlı saldırının şüphelisi 18 yaşındaki Timothy George Simpkins polis tarafından yakalandı.

ABD’nin Teksas eyaletinde yer alan Arlington’daki Timberview Lisesi’nde silahlı saldırı sonucu 4 kişi yaralanmış, saldırganın okulun öğrencilerinden olan 18 yaşındaki Timothy George Simpkins olduğu açıklanmıştı.

AVUKATIYLA BİRLİKTE TESLİM OLDU

Saldırının ardından olay yerinden kaçan Simpkins’in avukatı ile birlikte Arlington Polis Departmanına teslim olduğu bildirildi. Simpkins, 3 ağırlaştırılmış silahlı saldırı ile suçlandığı ve yerel saatle 18.00’da hakim karşısına çıkacağı ifade edildi.

Polis ayrıca, saldırıda kullanıldığı düşünülen silahın Grand Prairie’de sokakta bulunduğunu ve balistik incelemesinin devam ettiğini aktardı.

15 YAŞINDAKİ BİR ÖĞRENCİNİN DURUMU KRİTİK

Saldırıda ağır yaralanan 15 yaşındaki bir öğrencinin ise sağlık durumunun kritik olduğu ifade edildi.

Öte yandan Polis önceki açıklamalarında, silahlı saldırının öğrenciler arasında çıkan bir kavga sonucu yaşanmış olabileceği üzerinde durulduğunu belirtmişti.

Teksas'ta liseye silahlı saldırıda bulunan saldırgan yakalandı! ile ilgili etiketler lise Saldırı silah mahkeme Teksas teslim fail
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.