"Galatasaray'ın tekrar UEFA Kupası'nı kazanmasından korkuyorlar"

Fatih Altaylı, Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati programında spor gündemine dair açıklamalar yaptı.

Fatih Altaylı, Habertürk TV'de Galatasaray ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Altaylı, Türk futbolundaki isimler Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı tekrar kazanmasından korktuğunu söyledi.

İşte Fatih Altaylı'nın açıklamaları:

"TÜRK FUTBOLUNUN EN BÜYÜK KORKUSU: GALATASARAY YA BU SENE DE UEFA KUPASI'NI ALMAYI BAŞARIRSA"

"Bugün Türk futbolunun en büyük korkusu şu: Galatasaray ya bu sene de UEFA Kupası'nı almayı başarırsa. Bugün Türk futbolunun en büyük korkusu değilse ben hiçbir şey bilmiyorum! Alır almaz bilemem ama transferden sonra böyle boş bir hava oluştu ya herkeste böyle bir korku var! Benfica 10 atmışken Benfica'yı geçip geçmeyeceğimiz meçhul de Türk futbolundaki pek çok kişinin kabusu, ya Galatasaray, UEFA Kupası'nı alırsa. Bunu gördüklerime ve aklıma dayanarak söylüyorum. Sen git Türkiye'nin en önemli iki kulübünden birinin başkanının rüyasına gir, kabus diye bunu görmüyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum! Ya alırsa korkusu! Kendileri söylüyor olabilirler, söylemiyor olabilirler! Böyle bir şey gerçekleşme yoluna girdiği zaman nasıl panikleyeceklerini bilmek için kahin olmaya gerek yok. Ha Galatasaray o yola girebilir mi? Bence giremez. Bir kere oldu, bir daha olur mu ne zaman olur bilinmez ama Türk futbolunun korkusu bu. Bundan emin ol ki Federasyon da korkuyordur! Olursa övünürler ama olmasını istemezler. Niye istemezler? O zaman denir ki 'Bu Fatih Terim, Milli Takım'da niye başarısız oldu?', 'Diğer kulüpler niye yapamıyor?' 'Türkiye'nin en zengin adamını başkan yaptık, niye olmuyor' 'Bu kulübe siyasi, ekonomik şu bu o kadar destek verdik onlar niye olmuyor?' soruları gündeme gelir. Türkiye'nin en fazla sponsora sahip ve devlet tarafından en fazla iltifata mazhar olan takımı Avrupa maçlarına yedek oyuncularıyla çıkıyor!"

Fatih Terim'in maç sonu açıklamalarına değinen Altaylı, "Dalga geçti. Cezalar falan... Dalga geçti. Neden ceza gelsin? Öncekilerinde yine eleştiriler vardı. Burada alınacakları bir şey yok" ifadelerini kullandı.

TFF'nin 'Fatih Terim'in babası vefat etti' paylaşımı üzerine de konuşan Altaylı, "Onu Federasyon başkanına mal etmem. Onu Federasyon'da o işlerle iştigal eden abuk subuk adamlara mal eder. Neden? Samimi olarak söylüyorum: Terim'in babası vefat ettiği anda Federasyon başkanı, Federasyon'daki bütün yöneticilere 'Ben özel uçağımla Fatih hocanın cenazesine gideceğim, kimler geliyor?' diyerek sordu. Bunu yapacak adam böyle saçma sapan şeye imza atmaz. O bence Federasyon'da kraldan çok kralcı, yalakadan yalaka, yavşaktan yavşak kim yapabiliyorsa bu işleri onun işidir. Normalde Federasyon böyle bir terbiyesizlik yapmaz. Yıldırım Demirören de Fatih Terim'i sevse de sevmese de, ki sevmediği kanaatinde değilim çünkü Demirören, Terim'i kendi isteğiyle uzaklaştırmadı. Böyle bir şey yapmaz. Demirören'in almış olduğu terbiye, gelmiş olduğu gelenek, ailesi böyle bir terbiyesizliğe müsait değildir" yorumunu yaptı.

"Galatasaray'ın tekrar UEFA Kupası'nı kazanmasından korkuyorlar" ile ilgili etiketler Fatih Altaylı Galatasaray Yıldırım Demirören
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.