Teknosa Black Friday indirimi 2019! Tekno cuma indirimi

Teknosa Black Friday indirimi 2019! Her sene Black Friday kapsamında birçok markada indirim oluyor. Teknosa ise Tekno Cuma adı altında kullanıcılara çeşitli avantajlar sunuyor. Teknosa birçok teknolojik üründe indirim yaptı. İşte Teknosa Black Friday indirimi 2019!Detaylar haberimizde...

Teknosa Black Friday indirimi 2019! Black Friday indirimi çeşitli markalarda ve sitelerde başladı. Teknosa ise tüketicilere Tekno Cuma adı altında bir fırsat sundu. İşte Teknosa Black Friday indirimi 2019! Detaylar haberimizde...

Teknosa Black Friday indirimi 2019! Tekno cuma indirimi

BLACK FRIDAY NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Black Friday terimi, şimdi olduğundan daha farklı bir anlama sahipti. History.com'a göre, 1800'lerin sonlarında terimin ilk kaydedilen kullanımı finansal krizlere uygulandı.

Teknosa Black Friday indirimi 2019! Tekno cuma indirimi - Resim : 2

Hikâye devam ederken, yatırımcılar Jay Gould ve Jim Fisk birlikte olabildiğince çok altın almak için birlikte çalıştılar, böylece fiyatı yükseltip inanılmaz karlarla satabildiler. 24 Eylül 1869'da, arsa çözüldü ve altın fiyatını ve borsa serbest düşüşe yol açtı.

Wall Street firmaları iflas etti, dış ticaret durdu ve buğday ve mısır hasadı fiyatları düştü.1980'lerde, perakendeciler, terimi tarihe çok daha olumlu bir yansımasının yolunu buldu. Bir yıl boyunca zararda faaliyette bulunduktan sonra, dükkânlar Şükran Günü'nü takip eden günde nihayet kâr elde edebilir. Senaryonun ne kadar gerçek olduğu belli değil, ama en popüler inanış bu.

 

Teknosa Black Friday indirimi 2019! Tekno cuma indirimi ile ilgili etiketler Black Friday 2019 teknosa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.