TEKNOFEST'te nefes kesen gösteri! Solotürk, Azeri MİG-29 ve Türk Yıldızları İstanbul semalarında

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in ilk gününe büyüleyici gösteriler damgasını vurdu. SOLOTÜRK ve Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait MiG-29 tipi savaş uçağı TEKNOFEST kapsamında Atatürk Havalimanı'nda gösteri düzenledi.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde 72 kurumun düzenlediği TEKNOFEST 2021 sürprizlerle başladı.

TEKNOFEST'te nefes kesen gösteri! Solotürk, Azeri MİG-29 ve Türk Yıldızları İstanbul semalarında

SOLOTÜRK VE MIG-29 İSTANBUL SEMALARINDA

SOLOTÜRK ve Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait MiG-29 tipi savaş uçağı TEKNOFEST kapsamında Atatürk Havalimanı'nda gösteri düzenledi.

İlk olarak havalanan MİG-29, akrobatik hareketleriyle göz dolduran gösteri sergiledi. Ardından havalanan SOLOTÜRK uçağının gösterisi de festival katılımcılarından yoğun ilgi gördü.

TEKNOFEST'te nefes kesen gösteri! Solotürk, Azeri MİG-29 ve Türk Yıldızları İstanbul semalarında - Resim : 2

TÜRK YILDIZLARI BOĞAZ GÖSTERİSİNİ MİLLİ AMPUTE FUTBOL TAKIMINA ARMAĞAN ETTİ

Öte yandan Türk Yıldızları da TEKNOFEST 2021 kapsamında gökyüzünde gösteri uçuşu düzenledi. Türk Yıldızları, İstanbul Boğazı üzerinde gerçekleştirdikleri uçuşu Gaziler Günü’nde tarih yazarak Avrupa Şampiyonu olan Millî Ampute Futbol Takımına armağan etti.

Milli Savunma Bakanlığı o anlara ait görüntüleri sosyal medyadan yayınladı.

 

 

TEKNOFEST'te nefes kesen gösteri! Solotürk, Azeri MİG-29 ve Türk Yıldızları İstanbul semalarında ile ilgili etiketler TEKNOFEST teknofest 2021 soloturk mig-29 Azerbaycan Hava Kuvvetleri gösteri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.