"Teknik direktör olarak o bir fenomen ama..."

MLS'te Los Angeles Galaxy forması giyen yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic, Barcelona'daki hocası Pep Guardiola hakkında yine flaş açıklamalar yaptı.

Pep Guardiola ile yıldızı bir türlü barışmayan Zlatan Ibrahimovic, deneyimli teknik adamla ilgili yine dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Ayrıldıktan sonra Barcelona'ya rakip olduğu bir maçta Guardiola'nın kendisinden kaçtığını söyleyen Ibrahimovic, "Benimle rakip olduğunda, maç sonrasında soyunma odasına gittim ve o başka bir odada benim ayrılmamı bekliyordu. Kapıda yardımcılarından biri ona, 'Ibrahimovic gitti, şimdi çıkabilirsin' dedi. Niye böyle yaptı, anlamadım" ifadelerini kullandı.

"TELEVİZYONDA SERT, KARŞILAŞINCA SAKLANIYOR"

Guardiola'nın karakter olarak zayıf olduğunu belirten tecrübeli golcü, "Televizyonda her zaman sert adamı oynuyor ancak yüz yüze karşılaştığımızda saklanıyor. Teknik direktör olarak o bir fenomen ama adam olarak..." dedi.

Jose Mourinho'yu ise en iyi teknik direktörlerden biri olarak gösteren yıldız isim, "Mourinho ile sürekli iletişimdeyiz, kariyerime inanılmaz bir dokunuşu var. O hala 'Özel biri' ve bir kazanan. Umarım bir an önce kulübeye döner. Tekrar kazanmaya başlayacağından eminim" diye konuştu.

Los Angeles Galaxy forması giyen Zlatan, MLS'te 29 maçta 30 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

"Teknik direktör olarak o bir fenomen ama..." ile ilgili etiketler Pep Guardiola Jose Mourinho Zlatan Ibrahimovic
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.