Teknik Direktör Okan Buruk yönetimdeki Galatasaray, Avusturya'nın Graz kentine hareket etti

Cimbom, 2022-2023 sezonu öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak, milli takımlardan dönen oyuncular da sarı-kırmızılı ekibe katılmıştı. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarının yurt dışı etabı için Avusturya'nın Graz kentine hareket etti.

Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde sürdüren Galatasaray, yurt dışı etabı için Avusturya'nın Graz şehrine gitti. Sarı-kırmızılılar, İstanbul Havalimanı'ndan Avusturya'ya doğru yola çıktı.

Havalimanında sarı-kırmızılı futbolcuları gören taraftarlar, hatıra fotoğrafı çektirdi. Kara yoluyla Bad Waldersdorf kasabasına geçecek olan sarı-kırmızılılar, 19 Temmuz'a dek çalışmalarını burada sürdürecek.

Teknik Direktör Okan Buruk yönetimdeki Galatasaray, Avusturya'nın Graz kentine hareket etti ile ilgili etiketler Galatasaray Süper Lig Avusturya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.