Teknik direktör Jorge Jesus ve ekibinin, Fenerbahçe'den toplam kazancı 7.5 milyon Euro'yu bulacak iddiası

Fenerbahçe'de Jorge Jesus için geri sayıma geçilirken, deneyimli hocanın sarı-lacivertli kulüpten kazanacağı para da belli oldu. Jesus ve ekibinin toplam kazancının 7.5 milyon Euro'yu bulacağı iddia edildi. Kanarya tecrübeli teknik adamı resmi olarak hafta başı açıklamayı planlıyor.

Jorge Jesus'la birkaç detay dışında tamamen anlaşan Fenerbahçe, tecrübeli teknik direktörü hafta başı açıklamayı planlıyor.

Tarafların şu an el sıkışmadığı tek konunun ise sözleşmenin süresiyle ilgili olduğu öğrenildi. Ancak, bu konuda da iki tarafın çok kısa sürede anlaşması ve sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

MALİYETİ 7,5 MİLYON EURO'YU BULACAK

Haber Global'in haberine göre; Fenerbahçe ve Jesus, yıllık ücret konusunda da anlaştı. Jesus ve ekibinin toplam kazancı 7.5 milyon Euro'yu bulacak. Sözleşmede başarı bonuslarına da yer verilecek.

Teknik direktör Jorge Jesus ve ekibinin, Fenerbahçe'den toplam kazancı 7.5 milyon Euro'yu bulacak iddiası ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.