Teknik direktör Inzaghi, Vedat Muriç'i yerin dibine soktu

Lazio'dan Inter'e geçen teknik direktör Simone Inzaghi eski futbolcusu Vedat Muriç için ağır sözler sarf etti. Muriç'in kötü bir futbolcu olduğunu belirten Inzaghi ile aynı fikirde olduğu anlaşılan menajer Vincento Morabito da Muriç'e resmen "eşşek" dedi.

1 Haziran'da Inter'in başına geçen teknik direktör Simone Inzaghi, Lazio'daki eski oyuncusu Vedat Muriç'in çok kötü bir oyuncu olduğunu söyledi.

Depar Sports'un İtalyan Rai 3 kanalına dayandırdığı bilgilere göre; Inzaghi, geçtiğimiz sonbaharda Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Kosovalı futbolcu için, "Stefan Radu bana gelip idmanda Vedat Muriç'i terlikle bile savunabileceğini söyledi. O kadar kötü bir futbolcu." ifadelerini kullandı.

Aynı haberde ayrıca menajer Vincento Morabito da Muriç için, "Lazio, bir eşşeğe 18 milyon Euro bonservis bedeli ödedi." açıklamasında bulundu.

Teknik direktör Inzaghi, Vedat Muriç'i yerin dibine soktu ile ilgili etiketler Vedat Muriç Lazio Fenerbahçe Simone Inzaghi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.