Teknik direktör Abdullah Avcı'dan bordo-mavili taraftarlara övgü: Dünyaya örnek oldular

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1'lik Altay galibiyetini değerlendirdi. Bordo-mavili taraftarlar hakkında yorum yapan deneyimli teknik adam, "Taraftarlar, geçen seneden itibaren tüm dünyaya örnek oldular. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bir haftamız kaldı. Bugün buraya gelenlere harika destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kazanılan Altay maçının ardından açıklama yaptı.

Avcı, "Bu maçı çok kazanmak istedim, şampiyonluğu kazanmamıza rağmen, dünyanın her yerinden taraftarımız geliyor ama her zaman gelemiyorlar. Böyle bir fırsat varken, onların önünde maçı kazanmak ve onları mutlu etmekti amacımız" ifadelerini kullandı.

Oyuna fazla girmek istemediğini söyleyen başarılı teknik adam, "Oyunu daha önce kopartabilirdik. Oyuncular dünkü yorgunluklarına rağmen, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Taraftarlarımız umarım seneyi çok güzel geçirdiler, burada onlara dokunmuş olduk. Harika Trabzonspor taraftarları, bütün duygusuyla her anı yaşayan, dün gördüğüm sahneler... Onların mutlu olması beni çok mutlu ediyor. Taraftarlar, geçen seneden itibaren tüm dünyaya örnek oldular. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bir haftamız kaldı. Bugün buraya gelenlere harika destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Teknik direktör Abdullah Avcı'dan bordo-mavili taraftarlara övgü: Dünyaya örnek oldular ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Altay Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.