Tekneler tıklım tıklım! Çanakkale'de 251 düzensiz göçmen yakalandı

Kaçak mültecilerin umuda yolculuk hayalleri tüm tehlikesiyle devam ediyor. Son olarak Çanakkale Boğazı açıklarında gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda 251 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı. Düzensiz göçmenlerin tıklım tıklım olan iki tekneye sıkışmaya çalıştığı görüldü.

Çanakkale Boğazı açıklarında düzenlenen 2 ayrı operasyonda 251 düzensiz göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.

Tekneler tıklım tıklım! Çanakkale'de 251 düzensiz göçmen yakalandı

Çanakkale Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri, Bozcaada ilçesi açıklarında düzenledikleri operasyonda bir yelkenli tekneyi durdu. Teknede yapılan aramada 132 düzensiz göçmen ile 1 göçmen kaçakçısı yakalandı.

Tekneler tıklım tıklım! Çanakkale'de 251 düzensiz göçmen yakalandı - Resim : 2

Diğer operasyonda Bozcaada ilçesi açıklarında bir balıkçı teknesine gerçekleştirildi. Balıkçı teknesinde yapılan aramada 119 düzensiz göçmen yakalandı. Toplam 251 kaçak göçmen işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesinde bulunan Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilirken, 2 göçmen kaçakçısının işlemleri sürüyor.

İHA

 

Tekneler tıklım tıklım! Çanakkale'de 251 düzensiz göçmen yakalandı ile ilgili etiketler Çanakkale Bozcaada düzensiz göçmenler kaçak mülteci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.