Tekneden tekneye atlarken düştüğü denizde boğuldu!

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Balat iskelesinde tekneden tekneye atlamaya çalışa bir vatandaş denize düştü. Denize düşen ve kayıp olarak arandığı ortaya çıkan kişi boğularak yaşamını yitirdi.

İstanbul'un Fatih ilçesindeki Balat İskelesi'nde bir vatandaş tekneden tekneye atlamaya çalıştı. Dengesini kaybederek denize düşen kişi, boğularak hayatını kaybetti.

DHA'nın aktardığına göre olay geçtiğimiz günlerde Balat İskelesi'nde meydana geldi. Tekneden diğer tekneye atlamaya çalışan Hacı Ali Özsoy tutunmayı başaramayınca denize düştü.

KAYIP OLARAK ARANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Vatandaşın ölüme düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansırken, cansız bedeni denizden çıkarılan Hacı Ali Özsoy'un kayıp olarak arandığı ortaya çıktı. 

Boğularak can veren talihsiz adamın bir süre önce Kayseri'den İstanbul'a geldiği, geri dönmeyince ailesinin de 18 Haziran'da durumu polise bildirdiği belirlendi.

Kayıp olarak aranan Hacı Ali Özsoy'un son görüntüleri iskelede bulunan bir teknenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülere bir kişinin tekneden tekneye atlarken denize düştüğü anlar yansıdı.

 

 


 

Tekneden tekneye atlarken düştüğü denizde boğuldu! ile ilgili etiketler Balat boğuldu tekneden tekneye denize düştü
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.