Tekne turunda dehşete düşüren manzara!

Şanlıurfa’nın Halfeti içesinde tekne turuna çıkan turistler korkunç bir manzara ile karşılaştı. Suyun yüzeyinde bir erkek cesedi gören turistler bunu cep telefonları ile kaydetti. Cesedi, ilk olarak suya atılan plastik bir manken sanan turistler, korkunç gerçeği tekne yaklaştığında fark etti.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde düzenlenen tekne turuna katılan yerli turistler gezi sırasında korkunç bir manzaraya tanıklık etti.

Suyun üzerinde sırt üstü yatan insan benzeri bir şey gören turistler bunu ilk olarak cansız mankene benzetti. Ancak tekne cisme yaklaştığında bunun bir insana ait ceset olduğunu anlayan turistler tam anlamı ile dehşeti yaşadı. 

Suyun üzerindeki cismin insan cesedi olduğunun anlaşılması üzerine durum polis ve jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, sudaki cesedi çıkarıp morga kaldırdı.

Burada yapılan incelemede cesedin 28 Eylül'de kaybolan Harran Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Ramazan Akgöz'e ait olduğu belirledi.

Tekne turunda dehşete düşüren manzara!

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPMIŞTI

Şanlıurfa merkezdeki bir yurtta kaldığı öğrenilen Ramazan Akgöz’ün 28 Ekim'de ortadan kaybolduğu ve ailesinin polise giderek kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri, Akgöz’ün nasıl öldüğünü bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilen cenaze, Gaziantep’te defnedildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tekne turunda dehşete düşüren manzara! ile ilgili etiketler Şanlıurfa Jandarma adli tıp Ceset Halfeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.