Tekne görüntüleri ifşa olmuştu! Buket Aydın'dan ayrılan Emir Sarıgül, Sibel Can ile görüntülendi

Geçtiğimiz Mayıs ayında Bodrum'da tekne tatilinde baş başa görüntülenen 51 yaşındaki şarkıcı Sibel Can ile 40 yaşındaki iş insanı Emir Sarıgül önceki akşam yeniden birlikte görüntülendi. Adı aşk iddialarına karışan ikili İstanbul'da bir mekanda birlikte yemek yedi. Sarıgül'ün uzun zamandır bir dargın bir barışık aşk yaşadığı eski sevgilisi spiker Buket Aydın'ın konu ile ilgili ne söyleyeceği merak konusu oldu. İşte detaylar...

Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün 40 yaşındaki oğlu ve iş insanı Emir Sarıgül, 36 yaşındaki spiker Buket Aydın ile yaklaşık iki yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra geçtiğimiz yaz aylarında 51 yaşındaki şarkıcı Sibel Can ile Göcek'te tekne tatili yaparken görüntülenmişti. Sibel Can ile Emir Sarıgül'ün gizli tatili magazin gündemine bomba gibi düşerken ikilinin aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı.

Tekne görüntüleri ifşa olmuştu! Buket Aydın'dan ayrılan Emir Sarıgül, Sibel Can ile görüntülendi

Emir Sarıgül ile çıktığı mavi turda objektiflere yaklanan Sibel Can konu ile ilgili "Böyle bir durum söz konusu değil." açıklamasında bulunmuş, Emir Sarıgül ile Buket Aydın ise aşklarına bir şans daha vererek barışmışlardı. Evlenecekleri konuşulan çiftin yeniden ayrıldığı ortaya çıktı.


AYLAR SONRA BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Sibel Can ve Emir Sarıgül, aylar sonra yeniden birlikte görüntülendi. Ünlü çift, bir restoranda yemek yerken kameralara yansıdı. Aşk iddialarının ardından Sibel Can ile görüntülenmeyen Sarıgül, aylar sonra ilk kez ünlü sanatçıyla bir araya geldi. O görüntüler basına sızdı. Sibel Can'ın keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Tekne görüntüleri ifşa olmuştu! Buket Aydın'dan ayrılan Emir Sarıgül, Sibel Can ile görüntülendi - Resim : 2

AŞK İDDİALARINI KESİN BİR DİLLE YALANLAMIŞTI...

Emir Sarıgül, aşk yaşadığı iddiası ortaya atılan Sibel Can ile ilgili sorulara şöyle yanıt vermişti;

"Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan sonra Buket hanım İle birlikteliğim oldu. Onun dışında basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni yıpratmak İçin bilinçli çıkartılan haberler.. Onları Allah'a havale ediyorum."

 

 

Tekne görüntüleri ifşa olmuştu! Buket Aydın'dan ayrılan Emir Sarıgül, Sibel Can ile görüntülendi ile ilgili etiketler Buket Aydın Sibel Can emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.