"Teklif gelirse oturulur ve konuşulur"

Teknik direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda görmek istediği ilk ismin, Trabzonspor’dan eski öğrencisi Burak Yılmaz olduğu öğrenilmişti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fanatik’in haberine göre, teknik direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda görmek istediği ilk isim, Trabzonspor’dan eski öğrencisi Burak Yılmaz.

Bordo- Mavililer’de şu an kadro dışı olan ve sözleşmesini fesh etmeye çalışan Burak’la ilgili olarak Trabzonspor cephesinden flaş bir açıklama geldi.

Karadeniz ekibinin Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Fenerbahçe’den teklif gelirse, oturulur ve konuşulur” dedi. Ağaoğlu, “Benim görüşüm belli... Değeri olan herkes satılır. Bu konuda da satış mümkün” ifadelerini kullandı.

YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Daha önce Burak’a talip olan Beşiktaş’ın, geçtiğimiz Ağustos ayından sonra Trabzon’la herhangi bir temasının bulunmadığı öğrenilirken, Fenerbahçe yönetiminin gelişmeleri yakından takip ettiği bilgisine ulaşıldı.

Tecrübeli golcü ile ilgili önümüzdeki günlerde flaş gelişmeler yaşanacağı düşünülüyor.

"Teklif gelirse oturulur ve konuşulur" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.